První přihlášení do AdSense28.December

V případě úspěšného procesu podání žádosti do AdSense vám přijde pozitivní email s více informacemi, a vám už nic nebrání se poprvé přihlásit do Google AdSense. Před samotným provozem účtu je ale potřeba provést několik nastavení, která si nyní projdeme.

K zalogování stačí kliknout na odkaz v emailu, nebo využít adresy google.com/adsense. Zde už stačí zadat váš email jako uživatelské jméno, spolu s heslem které jste zvolili při podávání žádosti o registraci do AdSense.

adsense4.gif

Jako úplně první na vás vyskočí anglický dokument, který je nutno přečíst a to pak potvrdit. Jedná se o kompletní podmínky služby Google AdSense – bohužel přestože jste podávali žádost na český web a zbytek administrace bude v češtině, tento jediný dokument je kompletně anglicky. Upřímně řečeno, mnoho lidí ho asi pročítat nebude, a netrpělivě odskroluje ke konci stránky.

Zde stačí zaškrtnout políčko, že jste si tento text přečetli a budete se podle něj řídit a následně kliknout na tlačítko “I Accept”. Tímto se konečně dostanete do svého účtu.

adsense3.gif

Před samotným nasazením reklamních kódů je ještě vhodné doplnit potřebné informace a nastavení. To vám signalizuje růžový rámeček “Vaše platby jsou momentálně pozdrženy” v horní části statistik.

adsense5.gif

První důležitou věcí je odeslání daňového formuláře. Nemusíte se bát, všechno probíhá zcela bez problémů a pro uživatele v České republice naprosto automaticky. Menší povinnosti mohou nastat pouze v případě že využíváte například nějaký americký webhosting nebo zaměstnáváte někoho ve Spojených státech Amerických. Interaktivní formulář vám podle vašich odpovědí bude zobrazovat další otázky a odkáže na potřebné dokumenty – většině českých uživatelů ale stačí zvolit třikrát ne a formulář odeslat. Tím vaše daňové povinnosti vůči Googlu jako americké společnosti končí.

adsense6.gif

Nyní zbývá už pouze zvolit jakým způsobem budete chtít zasílat platby, a máte všechno připraveno.

Příbuzné články:

  • Žádné příbuzné články

12 komentářů

  1. Ahoj,

    chtěl bych se zeptat, jak mám odpovědět na tuto otázku při vyplňování daňového formuláře:

    “Máte v USA nějaké vybavení, které souvisí s vaší účastí v programu AdSense?

    To zahrnuje vlastnictví hostitelské služby nebo webového serveru na území USA. Pokud pouze využíváte pronájem od hostitelské společnosti z USA, můžete na tento dotaz odpovědět “Ne”.”

    Hostuju svůj web na americkém serveru, který se nachází v Los Angeles, mám tedy zvolit ANO nebo NE? Abych to nějak nepokazil, však víš :-) .

  2. jestli mas jenom webhosting tak “ne”. pokud se jedna o vlatni server tak ano

  3. Hello.This post was extremely fascinating, particularly because I was browsing for thoughts on this matter last Friday.

  4. Kim Basinger Ushik1333

  5. Have a good day!. Could you tell me the name of this design, or is it a special theme one? The reason I ask is that When I look at your RSS feed it seems to be just a lot of messed up text. Is the problem with your site, or mine? Could it be browser related? Anyone else having this same problem? Increase Female Libido

  6. I am constantly searching online for posts that can aid me. Thank you!

  7. Many thanks, that enlighten, and most importantly, just in time. Just think, five years is already on the Internet, but I believe it the first time Ive heard.

  8. Thank you for keeping us updated. I really appreciate it Thank you.

  9. Just discovered this site through Yahoo, what a pleasant shock!

  10. Wow! This website is sick! How did you make it look like this .

  11. This blog is extremely cool! How can I make one like this ?

  12. I would’t know what cause you to write this post but I enjoy reading it.

  13.  

Přidejte váš komentář